København henter top keeper i Odense Håndbold

København håndbold har skrevet en 3 årig kontrakt med den svenske topkeeper, Martina Thörn, der i øjeblikket spiller for de regerende Danske mestre.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-“Det er fantastisk, at vi har kunnet tiltrække en topspiller som Martina. Hun er super rutineret og har de seneste år vundet mesterskaber og spillet Champions League. Hun kan bidtage utroligt meget med sin rutine, både til vores unge keepere, såvel som til hele holdet. Vi har længe haft et godt øje til hende, og ser hende som en stærk kandidat til det svenske landshold.”

Martina Thörn udtaler;
-“Jeg glæder mig meget til at spille for København Håndbold og få hjemmebane i Frederiksberg Hallen. Den stemning der er i hallen har jeg mærket mange gange som udebane keeper, og jeg glæder mig til at få publikum på min side. Jeg har hørt utroligt meget godt om København og jeg håber at kunne udvikle mig yderligere og dermed spille mig ind i varmen på det svenske landshold igen, da jeg stadig har store ambitioner.  Derudover glæder jeg mig til samarbejdet med de 2 andre keepere i truppen.”

Byd Martina velkommen i Tigerhulen.