København Håndbold tilknytter ny fysisk træner

Efter mange år med Kasper Danborg ved roret i den fysiske stab, er det blevet tid til at nye vinde skal blæse i Frederiksberg Hallerne og i vores styrkecenter ved Fitness Yoga Club.

Her tager Thor Aarøe Mørck nemlig over, og skal sørge for at hovedstadens håndbold står knivskarpt til den nye sæson.
Thor har allerede god erfaring indenfor håndboldverdenen med bl.a. KIF København og pt. Høj Elite på herresiden og har sin baggrund i atletikkens verden, hvor han har været vant til at arbejde med de små detaljer.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-”Vi glæder os til samarbejdet, og jeg ved mange af vores spillere allerede glæder sig til at arbejde sammen med en kapacitet som Thor. Thor bliver en vigtig del af at forløse det meget talent der er i truppen, da vi får et ungt hold som skal kunne være med i alle 60 minutter.
Thor har allerede inden sommerferien afholdt individuelle møder med alle spillere, og har sørget for at spillerne møder ind friske og i god fysisk form, når det går løs om en uge og ferien er slut.”

Thor Aarøe Mørck udtaler;
”Jeg er allerede blevet taget rigtig godt imod af spillere og stab, og ser frem til sammen med resten af staben at udvikle truppen videre i den kommende sæson. Truppen virker til at have en god blanding af talent og erfaring, samt at være en enorm ambitiøs gruppe.”

Vi glæder os til at sparke sæsonen i gang om en uges tid når spillerne vender retur fra deres ferie.