København Håndbold skriver kontrakt med ung venstre back

København Håndbold har skrevet kontrakt med den talentfulde unge venstre back Clara Essemann-Beck, der i indeværende sæson har trænet og spillet kampe med truppen på fuld tid.
Vi er stolte over at kunne trække endnu et stort FIF talent op og sammen fortsætte den gode udvikling.

Claus Mogensen udtaler;
– “Clara har udviklet sig godt igennem foråret, hvor hun har trænet med os, og på det seneste også fået mere og mere spilletid i kampene. Clara (Esse) har et godt blik for spillet, som hun er god til at udnytte til at komme til skud, men også til at assistere sine holdkammerater.
Vi glæder os til at se hende fortsætte sin gode udvikling og til at have hende med i truppen til næste sæson.”

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;
– “Vi har gennem de seneste sæsoner tiltrukket nogle fantastiske talenter, og udviklet dem til toneangivende spillere på holdet og i Ligaen. Det bliver spændende at følge Claras udvikling, Vi har en perfekt platform til at forløse de bedste talenter og det er en del af vores DNA.
Clara er endnu et eksempel på det talentarbejde FIF leverer år efter år og som vi er stolte over at være til.”

Clara Essemann siger;
– “Det har været spændende at kunne træne med i år på fuld tid, og jeg er super glad for tilliden, som klubben viser mig. Nu skal jeg bare fortsætte den gode udvikling og byde ind med mine kompetencer både på ligaholdet og hos U19 holdet som jeg fortsat vil være en del af til i den nye sæson.”