København Håndbold sikrer sig stortalent frem til 2026

København Håndbold har i dag forlænget kontrakten med Clara Skøtt frem til 2026.

Clara Skøtt repræsenterede Danmarks u20 landshold i sommerens slutrunde, og det er dermed glædeligt at et af Danmarks store talenter, har sat sin underskrift på en længerevarende kontrakt med København Håndbold.

Clara Skøtt udtaler om forlængelsen;

”Det er med stor glæde at jeg forlænger min kontrakt med København Håndbold. Forlængelsen bunder i flere ting, heriblandt det professionelle set up, håndbold- og fysisktræning samt det sociale.

Jeg er rigtig glad for at være en del af København håndbold, og jeg tror på at jeg igennem vores seriøse træning og i tæt samarbejde med vores nye dygtige trænere, har mulighed for at udvikle mig yderligere som spiller, samt være i et miljø som kan være med til at ligge flere lag på mit spil både på og udenfor banen.

Jeg tror og håber også på at vi kan rykke os som hold og på sigt komme til at blande os med i toppen af ligaen. Jeg glæder mig over klubbens ambitioner, og håber på vi en dag er tilbage og spille europæisk håndbold.”

Direktør Louise Svalastog udtaler;

”Vores klare strategi i København Håndbold er at satse og fremme danske talenter. Jeg er derfor enormt glade for, at et stort talent som Clara og hendes ambitioner skal blive ved med at udfolde sig i Frederiksberg Hallen.

Clara er på nuværende tidspunkt et af de største talenter i Danmark, og hendes høje professionalisme og kvalitet er noget vi værdsætter enormt højt i klubben. Clara er kun 19 år og har blot det sidste år allerede lagt rigtig meget på sin fysik. Alle i klubben kender allerede til hendes store afslutningsevne, som kampen imod Viborg HK blot var endnu et bevis på, med en scoringsstatistik der lød på 6 mål på 6 skud.

Jeg glæder mig til at se endnu mere til Clara og følge hendes udvikling her i København Håndbold”

Clara og resten af holdet spiller næste hjemmekamp imod Ringkøbing Håndbold d. 17/10 kl. 18.30.

Køb jeres billetter via kbhbold.eventii.dk