København Håndbold siger farvel til 4 spillere.

Det er aldrig sjovt at tage afsked med spillere, der har bidraget på alle måder til truppen i de kommende sæsoner. Nu er tiden dog kommet til at takke pænt af til Christina Haurum, Jessica Helleberg, Stefani Stojkovic og Aimée Von Pereira.

Sæsonen 2020/2021 er gået på hæld og vi kigger tilbage på en sæson der har budt os lidt af hver.
Udover udfordringer i forbindelse med den globale pandemi, har skader forvoldt os mange problemer. Allerede før startskuddet til sæsonen mistede vi to spillere til alvorlige skader og vi måtte arbejde hurtigt for at finde erstatninger på det forskellige positioner.  Det lykkedes heldigvis at gøre truppen komplet med hjælp fra blandt andet pensionerede spillere og fra ungdommen i FIF Håndbold.

Nu er tiden kommet, hvor vi skal sige tak for denne gang til de spillere, der skal videre i deres karriere både på og uden for banen. Vi glæder os til at følge deres videre færden.

 

Christina Haurum havde egentlig lagt håndboldskoene på hylden, men trådte til med øjeblikkelig virkning tilbage i september måned 2020. Det var fantastisk at have Haurum tilbage i Frederiksberg Hallerne.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler; 

– “Haurum havde egentlig lagt håndboldskoene på hylden for at starte firma op. Derfor var vi også utrolig glade for, hun havde lyst og tid til at hjælpe os da vi stod og manglede hende. Til trods for, at det har været varieret med spilletid, har Haurum været et meget stort aktiv for os, både gennem sine håndboldmæssige kvaliteter, men også gennem hendes erfaring og positive personlighed. Det har været meget værdifuldt for vores unge trup at have Haurum med på holdet i denne sæson.”

 

Jessica Helleberg havde holdt en længere pause fra håndbolden da vi akut fik brug for hende efter en alvorlig skade til Olivia Mellegård. Heldigvis var den erfarne svenske venstrefløj klar til at bidrage med det samme.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– “Når man tager i betragtning, at Jessica har været væk fra elitehåndbold i 5 år og i mellemtiden klaret 3 graviditeter, så er det virkelig imponerende, hvad hun har præsteret for os i denne sæson. Jessica har været topprofessionel og viljestærk for at komme tilbage i fysisk form, og det hårde arbejde har da også båret frugt i form at flotte præstationer for os og efterfølgende  givet hende en plads i den svenske bruttotrup frem mod OL.”

 

Det var ikke nødvendigt at kigge langt efter Stefani Stojkovic, da hun tiltrådte truppen i denne sæson. Stefani har nemlig spillet håndbold i FIF håndbold de sidste par sæsoner, men fået sin håndbold opdragelse i HK73 Frederikssund.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– “Stefani startede sæsonen med at være med som træningsspiller, men som tiden gik, blev hun en mere og mere integreret del af holdet. Hun har vist stor vedholdenhed ved at møde op med stor motivation for at træne og udvikle sig, selvom det ikke er blevet til meget spilletid. Nu venter der Stefani en ny tid og TMS Ringsted kan godt begynde at glæde sig, for de får en spiller, som jeg er sikker på vil komme til at sætte sit præg på 1. division. Vi sender Stefani videre med de bedste anbefalinger.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Aimée Von Pereira har spillet to sæsoner til København trøjen og har nu valgt at tage skridtet videre til fransk Nice. Det har været en stor fornøjelse for alle at lære Aimée og hendes dygtige kompetencer at kende.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– “Da Aimée kom til klubben for 2 år siden, vidste vi, at hun var et stort talent med specielt rigtigt gode forsvarskompetencer. Her har hun til fulde levet op til forventningerne, hvor hun udviklede sig til at blive vores forsvarsgeneral, og en af Ligaens bedste forsvarsspillere. Yderligere har hendes personlighed været et herligt bekendtskab, og hun held og lykke med fremtiden i Nice.”