København Håndbold henter tysk landsholdsfløj

Med afgangen af Ida Götzsche skulle der findes en ny makker til Clara Skøtt. Valget er faldet på 25-årige Meret Ossenkopp, som skifter til hovedstaden fra den tyske Bundesligaklub Dortmund på en 2-årig kontrakt.
Meret har netop været med det tyske landshold, da de kvalificerede sig til sommerens OL i Paris. Meret er en komplet håndboldspiller, som både er scoringssikker og er aggressiv i hendes forsvarsspil.

Adm. Direktør Louise Svalastog, udtaler omkring den nye tilføjelse til holdet;
-“Jeg er enorm stolt af at vi som klub kan tiltrække en spiller som Meret, og hun har valgt København Håndbold som det næste step i hendes karriere.
Den danske liga er enorm attraktiv og tiltrækker meget opmærksomhed fra udlandet.
Vi er sikre på at i Meret har vi fundet den perfekte makker til Clara Skøtt, og de sammen kommer til at danne en farlig duo på højre fløjen i den kommende sæson”

Meret Ossenkopp udtaler omkring skiftet;
-“Efter 4 år i den tyske Bundesliga, er det nu blevet tid til det næste skridt i min karriere. Den danske liga er en af de bedste i verden, med mange stærke hold, så jeg er sikker på at dette skifte kommer til at udvikle mig. Da jeg besøgte København, fik jeg et fantastisk indtryk af klubben og jeg glæder mig til at træde ind i truppen og møde alle i og omkring klubben.”

Hele klubben byder Meret hjertelig velkommen i Tigerhulen!