København Håndbold henter Celine Lundbye

Celine Lundbye Kristiansen kommer hjem til København Håndbold.

København Håndbold har skrevet kontrakt med Celine Lundbye Kristiansen, og glæder sig over at det har været muligt endeligt at få Celine tilbage til København håndbold.

Sportsdirektør Louise Svalastog udtaler:

“Vi er rigtig glade for at det lykkedes at signere Celine.

Celine spillede som hel ung i København Håndbold, tilbage i 2014/15. Vi ser et kæmpe potentiale i Celine, som i sit spil har så mange facetter at spille med. Hun er meget adræt og atletisk bygget. Har især et fremragende hopskud, kan lave indspil til stregen og har i det hele taget en super forståelse for spillet.

Celine Lundbye Kristiansen udtaler:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage og spille i København Håndbold og blive en del af det hold, som vi får næste sæson.

Jeg synes, det er spændende med en ny træner og mange nye spillere, og jeg føler, det giver gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldspiller.

Det er også blevet en rigtig fed hjemmebane, som er en af de helt store forskelle fra dengang, jeg spillede her sidst. Der kommer mange flere tilskuere i hallen, hvilket giver en virkelig fed stemning, så jeg glæder mig til at spille for en fyldt Frederiksberg hal.”