København Håndbold har fundet sin nye cheftræner

København Håndbold har indgået en aftale med den tidligere og mangeårige landsholds & KIF-profil Bo Spellerberg, som senest har været spillende assistenttræner i HØJ. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning på en 2,5-årig kontrakt.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler om ansættelsen:
– Bo behøver ikke nærmere præsentation, da han allerede er en kendt og vellidt person i håndboldverdenen. Gennem de seneste årtier har han fascineret mange i dansk håndbold med sine mange mål og assists, og ikke mindst med de mange mesterskabstitler han har på sit cv.

– Færre mennesker er bekendt med, at han også er en spændende træner. Vi finder Bo interessant på grund af hans store rutine og ikke mindst hans enorme erfaring og vindermentalitet. Med den mentalitet kombineret med hans tydelige og klare håndboldfilosofi er vi overbeviste om, at han vil kunne løfte truppen frem mod det vigtige forårsprogram.

– Jeg har kendt Bo i snart 10 år, og han har tilbragt hele sit liv i Frederiksberg Hallen. Det har været vigtigt for klubben at finde en person, der forstår kulturen og samtidig kan se det potentiale, som vi mener truppen besidder. Vi råder over en af de mest talentfulde trupper i ligaen, men med mange unge spillere følger også behovet for en klar og tydelig ledelsesstil.

– Vi er glade for, at det er lykkedes os at finde en løsning med HØJ, og vil samtidig gerne takke dem for at være åbne for at give Bo muligheden for et cheftrænerjob.

Bo vil have sin første træning med holdet mandag d. 4/12-2023.