København Håndbold forlænger med trænerteamet

Vi er stolte over at kunne offentliggøre en fantastisk nyhed!

Vi glæder os over, at vi kan meddele at vi har forlænget med både cheftræner Claus Mogensen og assistenttræner Christian Køhler for de kommende to sæsoner.

Direktør Casper Porsgaard glæder sig over denne fantastiske nyhed og udtaler:
– ”Det er en super nyhed, at det er lykkedes at forlænge trænerteamet samlet. Med klubbens fortsatte strategi og ambitioner om top 4 og Europa er det vigtigt med stabilitet på trænersiden. Vi er startet med et langsomt generations skifte, og der er flere og flere unge spillere i truppen, og derfor glæder vi os til at se trænerteamet udvikle truppen de kommende sæsoner.”

Der er også glæde hos vores cheftræner Claus Mogensen som stolt udtaler sig om forlængelsen:
– ”Jeg har det fantastisk i København Håndbold, hvor vi har en masse ambitiøse og seriøse spillere, og en professionel organisation. Samtidig har klubben opbygget nogle sindssygt gode rammer omkring holdet, som gør det muligt både at række ud efter resultater og udvikling, og summen af det hele gør, at jeg hver eneste dag kan møde topmotiveret på arbejde.”

Derudover ser Claus frem til at arbejde videre med vores talentfulde trup og tilføjer:

– ”Klubbens strategi med at kombinere etablerede spillere med en gruppe af unge meget talentfulde, er også meget tiltalende for mig. Denne spillersammensætning giver både et godt træningsmiljø, men bringer også en stor sult med sig. De to parametre er de vigtigste motivationsfaktorer for mig, så derfor var det også ganske naturligt at forlænge aftalen og jeg glæder mig utrolig meget til fremtiden i København Håndbold.”

Claus har i indeværende og de seneste to sæsoner haft glæde af assistenttræner Christian Køhler på sidelinjen og derfor glæder vi os også over, at vi har forlænget med Christian i de næste to sæsoner. Foruden en forlængelse, så bliver Christian også fuldtids assistenttræner og vil sideløbende også være sportslig koordinator i vores moderklub FIF, hvor han også får ansvaret for at styrke samarbejdet med FIF og vil præge talentudviklingen på klubbens pige- og dameside.

Christian Knutzon Køhler udtaler;
– ”Jeg er utrolig rigtig glad og stolt over, at få muligheden for, at forlænge min aftale. Jeg stortrives i klubben, og muligheden for at fortsætte samarbejdet med truppen, Claus og resten af teamet var altafgørende i mit valg af forlængelsen. Vi har et utroligt solidt og spændende setup, som jeg elsker at være en del af. Samtidig glæder det mig at vi har opjusteret samarbejdet med FIF, hvilket giver os muligheden for at høste frugterne af et stærkt forenings- og talentarbejde, som FIF praktiserer.”

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Claus og Christian og ligeledes til at fortsætte vores tætte samarbejde med FIF. I vores nuværende trup har vi blandt andet Andrea Hansen, Maria Lykkegaard, Stefani Stojkovic, Emilie Theil, Clara Skøtt og Clara Essemann som er et led i vores unikke samarbejde med FIF. Og det glæder vi os utroligt meget til at fortsætte med.