København Håndbold forbedrer igen regnskab

I det netop afsluttede regnskab har København reduceret underskuddet yderligere, til trods for en hård sæson uden tilskuere og med mange skader.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;
-”Det er et stærkt ønske fra min side at få bedre balance i regnskabet. Vi er naturligvis glade for at det er lykkedes at reducere underskuddet i så svær en sæson. I klubbens 8 leveår har vi aldrig haft så mange skader, og mange af dem langvarige. Efter salget af vores topscorer og anfører Mia Rej, har det været en kæmpe opgave at skabe de ønskede resultater. I den henseende er deltagelse i Final4 og en 5. plads i ligaen tilfredsstillende med tanke på et forbedret regnskab endnu en gang.”


Direktør Casper Porsgaard tilføjer;
-”Vores partnere har alle givet enorm opbakning, hvilket har gjort at vi kunne holde niveauet på sponsorsiden. Vi er kommet godt igennem vores genforhandlinger efter en meget svær tid og har også tilføjet nye spændende partnerskaber, så vi skylder vores eksisterende og nye partnere en kæmpe tak. Nu ser vi fremad mod en spændende sæson, hvor vi trods en svingende start, allerede har nået et af vores delmål, nemlig at være kvalificeret til Final4 i februar 2022. Dernæst glæder vi os til en normaliseret sæson både på og udenfor banen med vores fans og partnere”.

På selskabets Generalforsamling blev Henriette Mærsk valgt til ny bestyrelsesleder og overtager derfor rollen efter Carsten Grønmann Larsen. Vi siger tak for samarbejdet til John Aage Johansen og Carsten Grønmann Larsen, som begge forlader bestyrelsen efter henholdsvis et og fire års indsats.