København forlænger med Christina Wildbork

København Håndbold forlænger aftalen med Christina Wildbork til 2023.

Direktør Louise Svalastog udtaler;

“Christina har vist alle hvad hun besidder siden hun genstartede karrieren i efteråret 2020. Med tillid og spilletid er hun blomstret og vi ser stort potentiale i hende.

Christina fik sin første kontrakt i klubben i 2013 – umiddelbart efter sin 18års fødselsdag. For nogle år siden stoppede hun karrieren efter sin anden korsbåndsskade. Men kærligheden til håndbold ville ikke dø, og da KBH ringede og tilbød hende at komme tilbage i 2020, knoklede hun i timevis med genoptræning og kom i form på rekordtid.

Med sin udstråling på banen – ligaens hårdeste skud og sin omsorg for holdet og holdkammeraterne er hun en rigtig Tiger – en som klubben altid kan regne med.

I dag på sin 27års fødselsdag – kan hun så ligge et år mere på karrieren – og det glæder os alle.”

 Christina Wildbork udtaler;

“København Håndbold er min klub og jeg bærer tigertrøjen med stolthed. Vi har dygtige trænere og folk omkring holdet og Jeg elsker klubbens passionerede fans og kampene i FRB hallen med den fantastiske stemning.

Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle fortsætte her. Sammenholdet med pigerne på holdet er fantastisk og jeg har haft en god samtale med klubbens nye træner. Nu ser jeg bare frem til Final 4 – hvor vi forhåbentligt kan skabe en overraskelse.”

Christina vil fortsat bære trøje nr 11 og sponseres af ejendomsmæglerfirmaet Dit og Mit Frederiksberg