Johanna Bundsen venter sig

København Håndbolds solide sidste skanse, målvogter Johanna Bundsen, er ude resten af sæson, da hun og kæresten Niklas venter deres første barn til foråret.

Johanna Bundsen spillede fredag aften den sidste håndboldkamp i længere tid, da hendes graviditet nu er så fremskredet, at hun går fra for at passe på fostret.
– Først og fremmest glæder Niklas og jeg os til at blive forældre, for det er en stor drøm for os begge. Samtidig ved jeg godt, hvor det efterlader klubben og mine holdkammerater, for de står i en svær situation. Jeg var ret nervøs ved at skulle fortælle det, men de har taget utroligt godt imod det, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at støtte fra sidelinjen. Jeg har stor tro på, at Milling klarer opgaven sammen med sin nye makker, siger Johanna Bundsen.

Adm. direktør Janni Møller Thomsen har lykønsket Johanna Bundsen og fortæller, at klubben arbejder på en vikar, men at det skal være den rigtige.
– Vi er selvfølgelig glade på Johanna og Niklas’ vegne, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det samtidig ikke er et stort minus for os at måtte undvære hende. Det er tydeligt for alle, at det er en rutineret og erfaren keeper, vi skal gennem resten af sæsonen uden, men samtidig så har Milling også vist, at hun er en dygtig keeper, og nu sætter vi alle sejl for at finde den rigtige vikar til at danne målvogterduo med hende.

Johanna Bundsen har termin til marts.