Jagten er sat ind på 5. pladsen

Cheftræner Bo Spellerberg sætter ord på dagens kamp i Aabenraa Arena, hvor der tages hul på de sidste 4 kampe i grundspillet mod SønderjyskE.

Der er 4 hold, der jagter 5. pladsen i ligaen, og der er 1 point og indbyrdes kampe til forskel mellem holdene. Så her i grundspillets slutfase er det det eneste, der reelt er spænding om. De endelige placeringer betyder også meget, både i forhold til slutspilspuljerne, men i høj grad også mulighederne for at komme ud og spille Europæisk i næste sæson.

Vores første bytte i jagten er dagens modstander i SønderjyskE, og der er i den grad revanche til gode. I Frederiksberg Hallen formåede SønderjyskE at komme foran med 9 mål i 2. halvleg, for derefter at være tæt på at smide det igen i slutminutterne. Ikke et kampforløb, vi ønsker gentaget.

SønderjyskE er godt ført an af deres primus motor Sarah Paulsen, og meget af nøglen bliver at holde hendes scoringsprocenter nede. Derudover spiller de en hulens masse fløjovergange i forskellige variationer. Jeg vil her lige bemærke, at SønderjyskE har den gamle Fredericia kæmpe Peter Nielsen som træner… Var han egentlig ikke også bedst på fløjen? Måske det er derfor, han sender dem i overgange hele tiden. Jeg må jo høre ham efter kampen, hvis humøret er til det.

Uagtet at SønderjyskE indtil nu har spillet en meget flot sæson, så prøver vi endnu engang at have fokus på egne kompetencer. Vi skal som altid lykkedes med vores egne ting og lave små justeringer efterhånden som kampen skrider frem, og vi ser, hvad SønderjyskE kommer med i dag. Vi skal præstere på et højt niveau i lange perioder af kampen, for at kunne vinde denne sene tirsdag aften på en svær udebane.

Der er alligevel en del interessante spørgsmål, der må ligge i det uvisse et par timer endnu.

Får Mikkel (min makker) endelig sit interview på TV?
Formår Stine at brænde både straffe og opsamling for 3 kamp i streg?
Var Peter Nielsen virkelig bedre på højre fløj?
Laver Pernille Brandenborg sin berømte jubelscene igen?

Vi ønsker alle en god kamp.