Hilsen fra Helle Thomsen

Tigrene har igen dansk jord under fødderne efter at have været på træningslejr i Bukarest, hvor de trænede med storholdet CSM Bucuresti, samt spillede en træningskamp, som København vandt med cifrene 28-26.

Den danske træner fra CSM Bucuresti Helle Thomsen sendte i går tigrene hjem til København med en lille hilsen fra den rumænske hovedstad.

– Så er København Håndbold sendt hjem mod København igen. CSM Bucurestis spillere og ledere vil gerne sige tak for de rigtig gode dage, vi har haft sammen. Det har været en fornøjelse at have jer på besøg, siger Helle og fortsætter:

– Tak til Claus og Troels for godt samarbejde, og til spillerne tusind tak for de gode træningstimer vi har haft sammen hver dag, i har været her. Jeg skal hilse fra spillerne og sige tak for en hyggelig lørdag aften, slutter Helle og sender en lykønskning til sine danske træningsmakkere.
– Stort held og lykke til jer i den kommende sæson.

Der er hviledag for spillertruppen i dag, inden de torsdag drager mod Vestervig-Agger aktivitetscenter, hvor de skal spille mod Ringkøbing Håndbold i træningsturneringen Spar Nord Bank Cup. Der er kampstart kl. 19:00, så hvis man er i nærheden, kan man tage forbi og støtte tigrene.

/DC