Hanna Blomstrand godt gennem hofteoperation

Nummer 22 har manglet i tigertruppen den seneste tid, men hun vender stærkt tilbage næste sæson.

Den svenske bagspiller Hanna Blomstrand har ikke spillet de seneste kampe for København Håndbold. Det skyldes, at Hanna har kæmpet med smerter i hoften, som stammer fra en skeletmasse siddende på hoftekuglen og i hoftekammen. Smerterne har betydet, at Hanna ikke har haft den ønskede mobilitet, og det har som følge resulteret i smerter i hofte, lår, knæ og ryg.
Hanna blev opereret for nylig, hvor man fjerne knogledele fra hoften. Operationen gik godt, og Hanna har det efter omstændighederne godt.
– Jeg er glad for, at jeg kan se fremad igen og glæder sig til at spille med en mere velfungerende hofte og uden smerter igen. Efter operationen skal jeg hvile mig, og kroppen skal have en pause og ro til at hele. Men jeg er allerede i gang med mobilitetsøvelser og jeg håber på, at jeg allerede om få uger må begynde med stille og rolige styrkeøvelser for at genopbygge hoften, siger Hanna Blomstrand.

Hanna har siden slutrunden i december med det svenske landshold kæmpet en hård kamp, hvor smerterne fra hoften påvirkede hendes hverdag.
– Det sidste halve år har været op og ned, da jeg har kæmpet en del med smerter. Det har været hårdt mentalt at ikke kunne deltage og bidrage, som man gerne vil til alle træninger og kampe. Jeg har virkelig forsøgt at gøre mit bedste gennem hele sæsonen. Men desværre efter semifinalen havde jeg intet overskud til at samle kræfter til at præstere, som jeg gerne ville i bronzekampene. Smerterne var for store, fortæller Hanna, der sammen med sundhedsstaben besluttede, at tiden var inde til at blive opereret for at få bugt med smerterne en gang for alle.

Efter operationen er det med stor positivisme Hanna ser frem til at vende tilbage til København Håndbold i en mere mobil og smertefri udgave.
– Det har været en lang sæson med masser af oplevelser og erfaring som jeg håber vi tager med ind i den næste sæson. Det er altid kedeligt at spillere forlader klubben, men jeg vil glæde mig til den kommende sæson sammen med alle de dejlige piger, ny energi, nye mål og en frisk hofte! Det bliver fedt!

/BSJ