GF Hovedstaden er ny stor partner i København Håndbold

Partnerfremgangen fortsætter hos København Håndbold og vi er utrolig stolte over at byde GF Hovedstaden velkommen som ny Ligapartner Plus.
GF Hovedstaden bliver en aktiv del af partnerkredsen i København Håndbold de næste 2 ½ år og vi er meget glade for den langvarige støtte til klubben.

Hos København Håndbold er der stolthed over, at det også er muligt at tiltrække store nationale virksomheder til partnerkredsen. Salgschef Casper Porsgaard udtaler om partnerskabet:

– Efter et par møder med et dynamisk team hos GF Hovedstaden lykkedes det at lande en utrolig lukrativ aftale for København Håndbold. GF Hovedstaden ønskede et kommercielt partnerskab, hvor de kan eksponere sig lokalt, men også nationalt, hvorfor de i de næste 2 ½ år vil være synlige på København Håndbolds spillershorts.

Derudover vil GF Hovedstaden være meget eksponeret lokalt i Frederiksberg Hallen, og de er også blevet profilpartner for vores svenske EM-spiller Hanna Blomstrand. Og det store engagement og viljen til at aktivere partnerskabet overfor vores trofaste fans vækker stor glæde hos København Håndbold.
– Vi elsker engagerede partnere, og vi har allerede mange sjove ideer i samarbejde med GF Hovedstaden til deres to årlige kamppartnerskaber. Dette og meget mere kan fans og partnere glæde sig til i de kommende sæsoner, udtaler Casper Porsgaard.

GF Hovedstadens afdelingschef, Maiken Luvin, ser ligeledes frem til et godt partnerskab og udtaler om samarbejdet:
– Hos GF Hovedstaden er vi utrolig glade for at blive en del af København Håndbold og det store erhvervsnetværk, som vi allerede har haft glæde af at hilse på som gæster. Vi glæder os meget til at få skabt nogle gode relationer blandt de andre engagerede partnere. Vi ønsker derudover også at støtte lokalt, og der har København Håndbold vist sig at være det perfekte match for os.

Maiken Luvin lægger også vægt på, at det har været vigtigt for GF Hovedstaden at være synlig overfor de lokale fans og vise, at GF Hovedstaden er en lokal virksomhed med lokale butikker i hovedstaden.
– Vi ønskede en anderledes markedsføringsplatform, hvor vi kan være synlige lokalt. Derfor glæder det os, at vi i Hanna Blomstrand får en spiller, som giver masser af opmærksomhed i Frederiksberg Hallen sammen med vores skiltning, LED-eksponering og logo på alle kampshorts.

Husk, at du allerede kan hilse på GF Hovedstaden og se deres eksponering i Frederiksberg Hallen d. 3. januar, hvor vi tager i mod det ubesejrede førerhold fra Odense Håndbold. Kampen er klokken 18.30, og du kan allerede nu sikre dig en billet.

Her ses en glad Hanna Blomstrand i den svenske EM-lejr, der netop har fået beskeden om sin nye personlige profilpartner, GF Hovedstaden.