Forsvaret gjorde forskellen

En første halvleg i et hæsblæsende tempo med hele 32 mål sendte København Håndbold foran med 18-14, og den føring blev udbygget i anden halvleg til slutresultatet 29-22, selv om Silkeborg-Voel halede ind undervejs til 20-19.

Cheftræner Claus Mogensen var tilfreds efter aftenens sejr over Silkeborg Voel, men der var også et par ting at arbejde videre på.
– Det var en dejlig sejr. Silkeborg er et drilsk hold, fordi de har lidt X-faktor på den fart, de kan sætte, og det laver vi lidt for mange fejl på i første halvleg. Vi har selv en god fart og spiller angrebsmæssigt fint, hvilket scoren på de 18 mål også vidner om, men jeg synes, at nogen af deres scoringer er på baggrund af, at vi laver lidt for mange uprovokerede fejl, og det straffer de, forklarer Claus Mogensen, der forsætter:
– Men i det stationære forsvar synes jeg, at vi spiller rigtigt godt gennem hele kampen, og det var i sidste end det, der gjorde hele forskellen for os.
Og netop sejren og de to point til kontoen sætter han følgende ord på:
– Sejren betyder rigtigt meget. Hver eneste kamp er vigtig. Og lige nu ligeså vigtig som de sidste spillerunder af grundspillet. Vi har fokus på at samle så mange point sammen som muligt til slutpsillet, og derudover er grundspillet også adgangsgivende til Europa, så det betyder rigtigt meget at få point på kontoen, der kan sikre, at vi slutter så højt som muligt, siger han og sender et par rosende ord til et par af dagens mest markante spillere.
– Milling laver et flot indhop og er med til at give os en god defensiv stabilitet i anden halvleg, mens Linn og Jenny spiller en rigtig god kamp både offensivt og defensivt.

Efter en kamp i Brøndby Hallen i weekenden, var kampen her til aften i de vante omgivelser på Frederiksberg, og det giver et eller andet ekstra til tigrene.
– Det er forbundet med tryghed at være i Frederiksberg Hallen. Her føler vi os hjemme, og lige fra det øjeblik, hvor lyset slukkes og spillerne ved, de skal ind og mærke atmosfæren, det er lige der, vi er allermest trygge, og det smitter selvfølgelig af, slutter han.

Amalie Milling blev valgt til kampens bedste spiller.

Kampfakta: 29-22 (18-14)
Tilskuertal: 717
Målscorere:
6 Linn Blohm
6 Jenny Alm
4 Thea Mørk
3 Debbie Bont
3 Kelly Dulfer
2 Louise Føns
2 Annika Meyer
1 Larissa Nusser
1 Anne Cecilie La Cour
1 Hanna Blomstrand

Næste opgave for København Håndbold er fredag aften på udebane mod TTH Holstebro i Struer, og derefter venter Nykøbing Falster Håndboldklub i Frederiksberg Hallen den 31. oktober – efterårets sidste hjemmekamp i HTH Ligaen.

Køb din billet på ticketmaster.dk