For sidste gang med tigeren på brystet

Når København Håndbold i aften løber på banen i Nykøbing for sidste gang i denne sæson, bliver det samtidig den sidste kamp i København trøjen for 2 trænere og 4 spillere, der i den grad fortjener en særlig hyldest. 

I 5 sæsoner har hun vogtet målet og haft en afgørende betydning for de resultater klubben har opnået. I 2017/2018 var hun med til at vinde det danske mesterskab og siden da, har hun vist højt niveau i alle sæsoner. Nu skal hun hjem til Sverige og fortsætter sin karriere i Sävehof. Tak for indsatsen og et hav af fantastaske redninger til mindebogen – Johanna Bundsen.

Med knap 150 kampe og langt over 200 mål i både ind- og udland, skriver hun sig ind i Københavner historien. I sin første sæson, var hun ligesom Bundsen, med til at sikre DM guldet i 2017/2018 sæsonen. Desværre har den stadig unge svensker været hårdt ramt af skader siden. Alligevel har der aldrig været tvivl om, hvilken betydning det har haft for hende at bidrage til holdet, ligesom der aldrig har været tvivl om, hvor stor en betydning hun har på holdet. Fremtiden er stadig uklar for Hanna, men det bliver tiden i København Håndbold aldrig. Tak for indsatsen og dit altid gode humør – Hanna Blomstrand.

Hun kom til klubben i sæsonen 2019/2020 og har siden da bliver mere end 70 kampe. Siden har har hun imponeret alle med sin skarpe fysisk og sit hårde langskud, der siden har sat 219 skud i kassen. Nu forstætter rejsen i den norske klub Byåsen.
Tak for indsatsen og de mange flotte mål – Maria Hjertner.

Endnu en svensker vender snuden hjemad. På trods af to slemme skader, har hun haft en vigtig rolle for klubben siden hun kom her til for 3 sæsoner siden. Det har været en kæmpe fornøjelse at opleve hendes enorme hurtighed og skarpe træfsikkerhed fra sin position på fløjen, og hendes evner i forsvaret. Når ferien er forbi fortsætter hun sin karriere i den svenske storklub Sävehof.
Tak for indsatsen og dit stærke figtherhjerte – Olivia Mellegård.

Christian Knutzon Køhler har i 4 sæsoner som assistenttræner bidraget med hårdt arbejde, hvor især deltaljer for spillet, strategi og videreudvikling af de unge talenter har fyldt en stor del. Christian er altid klar med en joke og spreder altid godt humør. Noget der især har sat sit præg på kollegaerne i administrationen.
Nu rejser Christian og familien tilbage til rødderne i Jylland, hvor en spændende tid venter i Herning-Ikast Håndbold. Det betyder også, at vi heldigvis får besøg af Christian her på Frederiksberg i den kommende sæson.
Tak for indsatsen og kæmpe held og lykke i fremtiden – Christian KK.

Den sidste der takker af er en mand, der har medvirket til historiske resultater for København Håndbold. Den største bedrift er uden tvivl det danske meterskab i 2017/2018. Hertil kom en uforglemmelig Champions League rejse året efter og siden da et hav af flotte sejre i den danske kvindeliga. Claus Mogensen har været en afgørende og vigtig brik i klubbens eksistens og har i den grad sørget for at sætte København Håndbold på landkortet.
Tak for indsatsen og al held og lykke med det der venter dig i fremtiden – Claus Mogensen.

På vegne af hele København Håndbold takker vi for alt I har bidraget med. Vi glæder os til at følge jeres fremtid.