Føns runder ny milepæl

Louise Føns var den første til at runde 100 kampe med tigeren på brystet, og nu har venstrefløjen rundet hele 200 kampe for København Håndbold.

Der var lagt op til fælles fejring i Frederiksberg Hallerne af Louise Føns i sidste uge, da hun i kampen mod Silkeborg Voel rundede 200 kampe for København Håndbold, men da HTH Ligaen og spillernes håndboldtræning er udsat på ubestemt tid, blev hun overrasket af klubbens direktør med en lækker kurv, som Jutlander Bank havde sponsoreret.

Louise Føns havde svært ved at finde ordene, da hun slet ikke selv var klar over, at hun havde rundet den nye milepæl og igen som den første i klubbens historie.
– Jeg er stolt over at nå den milepæl. Det havde jeg ærligt talt ikke forventet, da jeg skrev under for snart lang tid siden. Men tiden er fløjet afsted, og jeg har elsket min hverdag her i klubben. Jeg løber glad på banen til hver eneste kamp, og jeg er stolt over den rejse, vi sammen har været på, siger hun og forsætter:
– Det er selvfølgelig ærgerligt ikke at kunne dele denne milepæl med de mange skønne mennesker i og rundt om klubben lige nu, men vi bliver alle netop nu husket på, at håndbold trods alt bare er håndbold, – og at vi er små i det store billede. Pas godt på hinanden i den næste tid. Og så glæder jeg mig til at se jer alle, når verden forhåbentligt er blevet okay igen, slutter hun.

Adm. direktør Janni Møller Thomsen hylder Louise Føns indsats – på og udenfor banen.
– Jeg vil tillade mig at kalde Føns for et ægte klubikon. Hun er en kulturbærer og en fantastisk holdkammerat, der altid går forrest, og trods det, at hun på holdet er en af de mere rutinerede, ligger hun blandt andet altid i toppen på yoyotests, så hendes professionelle tilgang til håndbold og kroppen som redskab er forbilledlig, siger hun og forsætter:
– Dertil kan man så tilføje, at hun er et stort aktiv udenfor banen, hvor hun altid tager sig tid til en sludder med fans og samarbejdspartnere og stiller op som den første til håndboldcamps og klubaktiviteter. Hun er en stjerne, så enkelt kan det siges, slutter Janni Møller Thomsen.

Louise Føns præsenteres af Frederiksberg Ølbar.