Føns: ”Man vinder ikke guld ved at være 1’er til jul”

København Håndbold spillede ikke efterårets bedste kamp, men tog en sejr hjemme i tigerhulen over Randers HK med 25-22, og fastholder dermed førstepladsen helt ind i det nye år.

En alt andet en velspillet håndboldkamp blev tilskuerne vidne til i Frederiksberg Hallen onsdag aften, men mod kampens slutning blev det alligevel København Håndbold, der kunne strække armene i vejret og fejre sejren, der sender tigrene alene i front i HTH GO Ligaen.

Trods førstepladsen holder venstrefløjen Louise Føns benene solidt placeret på jorden.
– Jeg er rigtigt stolt af holdet og af klubben, for vi er kommet utroligt langt med det her nye hold, og jeg er selvfølgelig glad for, at vi på en dag, hvor vi præsterer dårligt, alligevel vinder, men man har altså ikke vundet noget ved at ligge nummer 1 efter 11 kampe og hen over julen, understreger hun og forsætter:
– Vi skal blive ved at arbejde hårdt og gå ydmyge til opgaven, og lige nu er næste opgave i Ungarn den absolut vigtigste, for vi skal derned og hente en sejr, så vi skal spille gruppespil i januar, slutter hun.

København Håndbold spiller lørdag kl. 18 returopgør mod DKKA Dunajvarosi i Ungarn, og den første kamp endte med en 22-21 sejr. Vi sender kampen på youtube, hvis forholdene tillader det.

 

Målscorere:
9 Mia Rej
5 Jenny Alm
3 Debbie Bont
2 Hanna Blomstrand
2 Myrthe Schoenaker
1 Louise Føns
1 Annika Meyer
1 Mai Kragballe
1Kelly Dulfer

/JMT