“Følelserne uden på tøjet”

Viborg HK brændte et straffekast i de døende sekunder mod Nykøbing Falster Håndboldklub i dagens semifinaleopgør, og dermed endte kampen 27-27, og da NFH vandt den første, er de videre til DM-finalen, der for første gang siden 1990 er et rent Østdansk-opgør, og cheftræner Mogensen glæder sig.

Cheftræner Claus Mogensen har et indgående kendskab til de kommende DM-finalemodstandere, da der gennem sæsonen har været en del samtræning, og han glæder sig.
– Der er vist ingen tvivl om, at det bliver en stor DM-fest med to mandskaber, der kender hinanden rigtigt godt, ligesom der heller ikke er tvivl om, at det bliver nogle opgør med en enorm intensitet, hvor følelserne sidder udenpå tøjet, fortæller Claus Mogensen, der ikke kun har forventninger til kampene, men i den grad også kulisserne.
– Jeg tror, der bliver en hidtil uset stemning på lægterne, hvor de to holds fans kommer til at duellere lige så vildt, som spillerne på banen. Der kommer til at være en magisk ramme om de kampe, og jeg ser virkelig frem til dem.

Finaledatoerne: 

Første finale 13. maj kl. 16.10 på Falster.

Anden finale den 20. maj kl. 16.10 i Frederiksberg Hallen – vores hule.

En eventuel tredje finale den 27. maj kl. 16.10 på Falster.

Mere information om billetsalg m.m. følger de nærmeste dage.

/JMT

Gense København Håndbold sejr over FCM i en forkortet udgave her.