Fløjspiller stopper i klubben efter denne sæson

Ida Götzsche er i gang med sin første sæson her i hovedstadsklubben, men det bliver samtidig også den sidste i denne omgang.
Når sæsonen er færdigspillet, skal Ida nemlig på jagt efter en ny klub, som skal være med til at danne rammerne omkring hendes fremtidige og stadig meget unge karriere.

Adm. direktør Louise Svalastog udtaler;
-” Ida har en lang karriere foran sig, og derfor har det været vigtigt for både hende og os som klub, at Ida kan komme et sted hen, hvor hun kan komme til at spille en masse håndbold. Når man er så tidlig i sin karriere, er det enormt vigtigt at være omkring nogle spillere, man kan læne sig op ad, men vigtigst af alt handler det om spilletid.
Vi har været super glade for at have Ida her i klubben, hvor hun har ageret enormt professionelt og altid haft et stort gåpåmod til både træning og kamp.
Derfor ønsker vi også Ida alt det bedste i hendes fremtidige karriere, som stadig har mange år foran sig.”

Ida Gôtzsche udtaler;
-“Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg har fået lov til at starte min seniorkarriere i København Håndbold. Jeg vil gerne sige tusind tak til pigerne på holdet, og alle fans og sponsorer som har bakket op og skabt en fantastisk stemning i Frederiksberg Hallen.
Jeg ønsker holdet og København Håndbold alt det bedste næste sæson.”

København Håndbold takker Ida for hendes indsats, og vi glæder os til at slutte sæsonen godt af sammen.