København Håndbolds fanklub er en vigtig medspiller for klubben. Der er en meget vigtig del af den gode stemning i Frederiksberg Hallen og er et bindeled med klub og fans. Fanklubbens fornemmeste opgave er at organisere og skabe stemning i Frederiksberg Hallen under København Håndbolds kampe, hvilket fanklubben gør rigtig godt.

København Håndbold er enormt glade for fanklubbens engagement og lyst til at være en del af klubbens samlede kampsetup, og fanklubbens tilstedeværelse mærkes tydeligt.

København Håndbolds fanklub har et stort ønske om, at fortsætte og udvikle deres tifo-engagement under København Håndbolds kampe. Fanklubbens tifo-engagement er uden tvivl en del af årsagen til, at fem ud af først seks København Håndbold hjemmekampe i sæsonen 15/16 blev udvalgt til TV-kampe på TV2sport, da den stemningens skabende aktivitet, som fanklubben står for, skaber en fantastisk kulisse.

Kunne du tænke dig at støtte København Håndbolds fanklub og deres stemningens fremmende aktiviteter til København Håndbold kampe, så kan du gøre det både på mobilepay og swipp på dette nr. 22472815

København Håndbold fanklub er altid åben for nye medlemmer, som har lyst til at heppe højtlydt på København Håndbold, samt deltage i fanklubbens tifo-aktiviteter. Ønsker du at blive en del af København Håndbold fanklub, og være med til at skabe den fantastiske stemning til København Håndbolds kampe, så kontakt fanklubbens formand Casper Foch Kristensen på mail fanklubkbh@mail.dk eller på tlf. 22472815.

Facebook: København Håndbold Fanklub

Instagram: @fanklubkbh #fanklubkbh #tigertifo #tifokbh