Europa eventyret skydes i gang

Truppen rejste i går morges afsted mod Malaga, hvor vi i aften kl. 18.00 spiller første af to kampe mod Costa del Sol Malaga, om at kvalificere sig til EHF Europa League gruppespillet, som spilles i foråret. Imens cheftræner Rasmus Overby sidder foran hotellet med en espresso og en Cola, og er i gang med de sidste forberedelser til i aften, har han haft tid til at sætte lidt ord på opgøret.

-“Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med europaspillet og specielt efter vores seneste sejr mod Horsens, som på mange måder var en god optakt til dagens kamp, da vi leverede en god præstation og viser vi har stor tro på egne evner.

Vi er inde inde i et tæt kampprogram med mange kampe, men dette giver os kun gode muligheder for at forbedre og forstærke relationerne mellem spillerne.

Kampen i dag mod Costa del sol Malaga bliver en meget anderledes oplevelse hvad vi er vant til. Det har været vigtigt at italesætte at kampen vi skal spille i aften, er bare første halvleg til retur opgøret den 19/11 i Frederiksberg hallen. Det handler derfor om at komme herfra med et så godt udgangspunkt som muligt, inden vi forhåbentlig kan afgøre det hele på vores stærke hjemmebane.

Vi skal møde et Malaga hold som spiller rigtig finurlig og typisk spansk håndbold. De har mange spillere med stor individuel kvalitet og vi skal især være opmærksom på deres playmaker og stregspillere. Det er et stærkt spansk hold, som kan tælle hele 3 spanske landsholdspillere og én argentinsk. De er pt. placeret på en 4. plads i den spanske liga, og har kun tabt to kampe i denne sæson.

Kampen skal vindes via et stærkt kollektiv forsvar og et kynisk kontraspil. Angrebsspillet skal spilles med ro, da vi ved at Malaga vil forsøge at stresse os, hvor det samtidig kan være en rigtig hektisk hal at spille i. Vi føler os godt forberedt og glæder os til klokken bliver 18.”

Kampen kan ses på; https://handball-kanalen.tv/