Endnu et stortalent forlænger med København Håndbold

København Håndbold har i dag forlænget kontrakten med Clara Skyum Thomsen frem til 2025.

Clara Skyum Thomsen havde udløb ved udgangen af denne sæson, men har allerede nu valgt at forlænge sin kontrakt med København Håndbold frem til 2025. Thomsen kom til København Håndbold i januar 2021, og har været en fast del af truppen lige siden.

Clara Skyum Thomsen udtaler om forlængelsen;
-”Jeg er meget glad og stolt over at have forlænget min kontrakt med København Håndbold. Jeg stortrives i klubben og glæder mig derfor over, at min udvikling skal fortsætte her i København Håndbold. En vigtig del af min udvikling er også, at jeg er en del af en trup hvor der er en god harmoni, som giver mig mulighed for at fejle og udvikle mig.
Dertil er det nye set up i København Håndbold bare super spændende, og jeg kan ikke vente med at skulle spille endnu flere kampe på vores fantastiske hjemmebane i Frederiksberg Hallen.”

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-”Vores klare strategi i København Håndbold er at satse og fremme danske talenter. Jeg er derfor enormt glad for, at et stort talent som Clara Thomsen skal blive ved med at udfolde sig i Frederiksberg Hallen.
Vi som klub tror rigtig meget på Thomsen, som både har vist sine kvaliteter på banen, men også mentalt, hvor hun allerede nu har kæmpet sig tilbage fra flere alvorlige skader. Vi glæder os til at skulle arbejde videre med hendes indlysende store talent, og ikke mindst at skulle se hende på banen igen.”

Clara Thomsen og resten af truppen der ikke deltager i EM-slutrunden drager søndag på træningslejr til Finca Naundrup.