En stregspiller i topform

Den svenske stregspiller Linn Blohm har de seneste kampe vist en virkelig god form og er klar til kamp i morgen.

Ved kampen i fredags, på hjemmebane mod Odense, blev Linn Blohm kåret som kampens bedste spiller. I denne sæsonens sidste hjemmekamp præsterede den 27 årige stregspiller, blandt andet, at lave 6 mål på 6 forsøg. Og Linns præstation er også blevet bemærket hos Cheftræner Claus Mogensen.
– Linn har ramt topformen her i afslutningen af sæsonen, hvor hun både er skarp på at skabe rum for indspil, samt opsøge de rum, der bliver for indspil bag forsvarerne. Samtidig er hun rigtig god til at få indspillene med sig i sin bevægelse, og har stor koldblodighed i sine afslutninger, hvilket gør hende meget effektiv. Udover det er hun også godt spillende i sit forsvarsspil, hvor hun er god til at bruge sin fysik og power.

Linn kom til København Håndbold i sommeren 2018 og bor i København med sin søn og kæreste. Hun fik sin landsholdsdebut for det svenske landshold i 2012 og er også i år udtaget til de kommende landsholdssamlinger.

Om Linns gode form siger hun selv:
– Jeg tror bare, at jeg har fundet frem til mig selv igen, både i udstråling og attitude på banen. Jeg hader at tabe og spiller meget med det, jeg føler på banen. Men det er lige så meget det, at de andre på holdet altid går mod mål og tager sine chancer, så kan jeg få plads til mine bolde på stregen. Hvis ikke mine bagspillere laver sit arbejde, er det meget svært for mig at lave mit.

I morgen spiller tigrene på udebane mod Odense Håndbold, og Linn er sulten efter medaljer.
– Jeg er helt klar til i morgen. Jeg vil intet andet end at afslutte denne sæson med en sejr sammen med de her seje piger.

Linn Blohm præsenteres af Holstebro Rejsecenter.

Kom til Odense i morgen, fredag den 24. og støt Linn og de andre i den tredje og sidste bronzekamp.
Vi skal have metallet med tilbage til København!
Køb billet her.

Eller se kampen på TV2 Sport, kampstart kl. 19:00