En komfortabel sejr

HTH Go Ligaen blev for tigrenes vedkommende skudt i gang igen efter julepausen her til aften med en sejr over Silkeborg-Voel på 26-30.

København Håndbold fik allerede i første halvleg skabt et forspring og gik til pausen foran med 10-16. Efter 60 minutter stod der 26-30 på tavlen, og cheftræner Claus Mogensen glædede sig over sejren.
– Alle kampe er vigtige nu, og det var to meget vigtige point, vi fik kæmpet os til i dag. Jeg glæder mig yderligere over, at vi vinder kampen komfortabelt, fortæller Claus Mogensen, der dog måtte se midtjyderne æde lidt af forspringet i anden halvleg.
– I perioder af kampen spiller vi rigtigt godt, hvilket skabte forspringet, så vi kunne kontrollere kampen, men der var også perioder, hvor vi lavede alt for mange uprovokerede fejl, der gav Silkeborg mulighed for at straffe os i returløbet, og det var jeg ikke helt tilfreds med, understreger cheftræneren, der måtte undvære Johanna Bundsen.
– Jeg er rigtig glad for, at så mange kom ind og bidrog til sejren i dag, og specielt skal der være ros til de to keepere, der tog over i Bundsen fravær.

Efter kampen tog tigrene lynbade og skyndte sig i bussen.
– Nu går det hjem mod København, og i morgen formiddag er vi allerede på farten igen til Rusland. Grundet den lange rejse er vi nødt til at tage afsted torsdag for at være udhvilede og velforberedte til lørdagens kamp mod Lada.

Med de to point er København Håndbold forsat alene i spidsen af HTH Go Ligaen med 20 point for 12 kampe.

Lørdagens kamp mod Lada Togliatti bliver streamet via russernes hjemmeside. Vi vil lægge et link op, når vi får fingre i det. Kampen spilles kl. 16 lokal tid.

Kampfakta: 26-30 (10-16)
Målscorere:
5 Mia Rej
4 Kelly Dulfer
4 Debbie Bont
4 Hanna Blomstrand
3 Mai Kragballe
2 Louise Føns
2 Annika Meyer
2 Jenny Alm
2 Rikke Ebbesen
1 Myrthe Schoenaker
1 Line Bjørnsen