En håndboldfaglig styrkelse af bestyrelsen

Den tidligere næstformand for Dansk Håndbold Forbund, Carsten Grønmann Larsen har sagt ja til at blive en del af København Håndbolds bestyrelse, hvilket skaber glæde i hele organisationen.

Bestyrelsesformand Brian Mollerup kunne i dag byde velkommen til Carsten Grønmann Larsen som nyt bestyrelsesmedlem i København Håndbold, og Brian Mollerup glæder sig over, den håndboldfagligt stærke herre nu er med ved bordet.

– Carsten har gennem en årrække været toneangivende i dansk håndbold. Han har en utrolig stor håndboldfaglig viden, og han har et solidt netværk. Derudover er han en behagelig mand, der har sin daglige gang i Frederiksberg Hallen i FIF’s ungdomsafdeling, og vi synes, det er et scoop at få ham med i bestyrelsen, siger bestyrelsesformand Brian Mollerup.

Carsten Grønmann Larsen trådt i foråret ud af DHF’s bestyrelse, og selv om han havde lovet sig selv, at der skulle gå nogen tid, før han engagerede sig i håndboldens verden igen, kunne han ikke sige nej, da muligheden bød sig.
– Jeg synes, København Håndbold er en stærk funderet organisation, der gennem de seneste 4 år har formået at skabe en professionel tilgang til og genplacere elitehåndbold i Hovedstaden, hvilket jeg gerne vil være med til at løfte yderligere og bidrage til med de kompetencer, jeg har, fortæller Carsten Grønmann Larsen, der for første gang i formiddag var samlet med bestyrelsen i København Håndbold A/S.
– Bestyrelsen består af dedikerede og engagerede personer, som jeg glæder mig til at lære endnu bedre at kende den kommende tid, ligesom jeg ser frem til arbejdet, slutter han.

København Håndbolds bestyrelse består foruden bestyrelsesformanden Brian Mollerup og nyvalgte Carsten Grønmann Larsen af Per Wildbork-Hansen, Christina Nimand Hansen og som FIF-repræsentant Ole Gorm Larsen.

/JMT