En fantastisk rejse stopper til sommer

Denne sæson bliver den sidste sæson for Claus Mogensen i København Håndbold. Parterne har i fællesskab vurderet at tiden er inde til et skifte.

Københavns ejer Kim Mikkelsen udtaler;

”København Håndbold starter fra sommeren nye kommercielle og sportslige planer, og derfor er det oplagt også at lave et skifte på trænerposten. Det er altid sørgeligt, at skulle stoppe et så succesfuldt samarbejde som det Klubben og jeg personligt har haft med Claus, men jeg vælger at se tilbage på 6 succesfulde år, hvor vi har vundet titler sammen, rejst sammen og bygget holdet sammen.”

”Claus er en fantastisk træner som i den grad skal have stor ros for tiden i København. Mange spillere hos os – og ikke mindst spillere som er blevet solgt til andre klubber undervejs, skylder ligesom klubben, Claus en kæmpe tak for at udvikle spillet og de enkelte spillere. Jeg ved Claus og jeg vil holde kontakten, og jeg kan kun ønske ham det allerbedste i fremtiden.”

Direktør Casper Porsgaard udtaler;

”På klubbens vegne vil vi gerne takke Claus for rigtig mange gode år sammen og med historiske bedrifter på banen. Claus har uden tvivl været med til at forme klubben og han kan tage en stor del af æren for, hvor klubben befinder sig i dag. Vi skylder ham alle sammen en stor tak for hans altid enorme arbejdsindsats og personligt vil jeg også meget gerne takke Claus for fire rigtig gode år sammen på kontoret og for et tæt samarbejde som jeg altid har sat stor pris på. Vi ønsker alle Claus held og lykke og vi glæder os til at følge hans karriere fremover.”

Claus Mogensen udtaler;

“Jeg har og har altid haft en fantastisk tid i København Håndbold, men det er et passende tidspunkt at søge mod nye udfordringer og for klubben at få nye øjne på.”

”Tiden i København Håndbold har været den bedste i min trænerkarriere, hvor de resultatmæssige højdepunkter selvfølgelig har været DM guldet, sølvet og Super Cup titlen, samt oplevelserne i Europa med Champions League sejrene mod storhold, men også i hverdagen at se spillere udvikle sig hos os. Det har været et privilegie at være i klubben, hvor jeg godt tør sige, at vi har Ligaens bedste rammer med dygtige fagfolk omkring holdet og deraf et meget stærkt træningsmiljø, som også involverer et stærkt samarbejde med FIF.”

”Jeg nyder stadig hver eneste dag, jeg går på arbejde, og ser frem til den resterende del af sæsonen, hvor vi vil jagte de store resultater i både Final4 og forhåbentlig et slutspil. Ikke mindst også for vores fans og samarbejdspartnere, som har bakket mig op hele vejen. Dem skylder jeg også en tak.”

 

København Håndbold vil snarest muligt offentliggøre den nye cheftræner til de kommende sæsoner.