Emilie Theil er ramt af endnu en alvorlig knæskade

Den 7. april bliver en svær dag at glemme for vores unge playmaker Emilie Theil, der pådrog sig endnu en alvorlig knæskade i en soloaktion i kampen mod Silkeborg-Voel.
I sidste uge faldt dommen så. Et beskadiget ledbånd og et ødelagt korsbånd var årsagen til de mange smerter, som alle tydeligt kunne se Emilie led og nu venter endnu et langt genoptræningsforløb forud.

Emilie Theil udtaler;

– “Selvom jeg i situationen ikke rigtig var i tvivl, var det stadig en kæmpe mavepuster da resultatet blev sagt højt og jeg fik den endelig dom. Det er selvfølgelig rigtig hårdt lige nu og jeg skal lige bruge lidt tid på at fordøje det, men jeg ved, at jeg har en masse dejlige mennesker ved min side der vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe mig tilbage på håndboldbanen igen. Det bliver endnu engang et hårdt forløb, men jeg har gjort det før og jeg kender forløbet, så forhåbentligt kan jeg gøre det igen. Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at jeg kommer stærkt igen. Nu er fokus rettet mod den kommende operation og derefter bliver det kun bedre og bedre.”

Emilie Theil er i de bedste hænder hos vores sundhedstab og der er allerede lagt en plan for hendes genoptræningsforløb.

Emilie Theil er præsenteret af Næstved Flisecenter.