EHF Cup: Vi vil vinde

København Håndbold spiller i eftermiddag kl. 17.00 den sidste kamp i EHF Cuppen i denne sæson, men selv om muligheden for at komme videre til kvartfinalen er væk, vil Mogensen stadig vinde kampen.

Det er desværre ikke længere muligt at komme videre i EHF Cuppen for København Håndbold, men det er det for norske Vipers Kristiansand, som tigrene står overfor i dag kl. 17.00 i den sidste gruppespilskamp.
– Der venter os en vanvittig svær kamp i morgen, hvor Vipers kommer med sejre i deres seneste to EHF Cup-kampe, og de spiller for videre avancement til kvartfinalen. Yderligere får de 3000 mennesker i ryggen, så vi står overfor en svær kamp i en fantastisk ramme, spår cheftræner Claus Mogensen forud for opgøret, men han understreger samtidig, at det er en god mulighed for at holde fast i det høje niveau fra NFH-kampen frem mod Odense-kampen på torsdag.
– Selv om de har mere at spille for end os, så går vi ind til kampen for at vinde den. Vi vil gerne slutte godt af i Europa i den meget stærke pulje, og samtidig er det vigtigt for os at fastholde det flow, vi har i ligakampene.

Kampen spilles kl. 17.00, og den kan ses på EHF TV. Klik her.

Vær også allerede nu sikker på at få en siddeplads til opgøret mod Odense på torsdag. Køb billet via ticketmaster. Klik her.

/JMT