EHF Cup: Nerve og intensitet

København Håndbold besejrede i eftermiddag rumænske Magura Cisnadie med hele 33-22, og tigrene tilkæmpede sig dermed to vitale point i EHF Cuppen.

Dagens kamp mod rumænske Magura Cisnadie blev en intens fight, hvor udeholdet indkasserede otte to-minutters udvisninger og tre røde kort.
Cheftræner Claus Mogensen fortæller om kampen:
– Vi er meget glade for at være kommet på tavlen her i gruppespillet. Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp, og hvis det ikke havde været for en meget velspillende Magura-keeper, kunne sejren have været større, siger han og forsætter:
– Vi var gode defensivt og i kontraspillet, hvilket jeg er rigtig glad for at se. Det var en kamp med masser af nerve, og jeg er også tilfreds med, at vi formåede at holde hovedet koldt. Tak til de, der fandt vej til Frederiksberg Hallen og bakkede op, slutter han.

Debbie Bont blev topscorer med 9 mål, og fløjkollegaen i højreside Andrea Hansen blev i dag noteret for tre mål. Her sætter hun ord på kampen:
Det var en super fed kamp. Det er altid fedt at spille mod nye hold, og specielt på hjemmebane, hvor vi har vores tilskuere bag os. Jeg synes, at de spillede rigtigt hårdt, og de tog den lige til grænsen, og den overskred de også nogle gange, hvilket resulterede i både to-minutters udvisninger og røde kort, forklarer hun og forsætter:
– De spiller langsommere, end de hold vi normalt møder, og så lige pludselig gør det noget uventet, så man skal være klar på det uventede hvert eneste sekund af kampen, siger hun og slutter:
– Det er vores første to point i gruppespillet, og de betyder meget for vores muligheder for en videre færd i EHF Cuppen. Sejren gav os selvtillid og en fornyet tro på muligheden, og nu ser vi frem til at jagte to point mere, når vi skal til Rumænien næste weekend, men inden håber jeg, vi kan levere godt og tage to point i Aalborg på onsdag.

Kampfakta: 33-22 (14-8)
Målscorere:
9 Debbie Bont
5 Linn Blohm
3 Louise Føns
3 Larissa Nusser
3 Maria Hjertner
3 Andrea Hansen
3 Aimée von Pereira
1 Nyala Krullaars
1 Olivia Mellegård
1 Hanna Blomstrand
1 Mia Rej

Kampstatistik og stillingen i gruppe b kan ses ved at klikke her. 

På onsdag skal tigrene en tur til Aalborg, dernæst til Rumænien, Horsens og Kroatien. Næste hjemmekamp i Frederiksberg Hallen er først den 2. februar, når ungarnske Siofok er sidste modstander i EHF Cup-gruppespillet, mens den næste hjemmekamp i HTH Ligaen er mod Team Esbjerg den 5. februar.

Der er godt gang i billetsalget til kampen mod de forsvarende mestre, og hvis du vil være sikker på at få en siddeplads til opgøret, så kan du slå kløerne i den på Ticketmaster.dk. Klik her.