EHF Cup: En nøglekamp

København Håndbold tager lørdag fat på den første hjemmekamp i EHF Cuppens gruppespil, når tigrene står overfor HC Podravka Vegeta kl. 14.00.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til at starte EHF Cuppens hjemmebanekampe, for tigrene har været stærke i Frederiksberg Hallen – og han håber, at der kan bygges på mod de stærke kroater, der startede gruppespillet ud med en sejr.
– Jeg er overbevist om at kampene mod Podravka bliver nøglekampe for at gå videre til kvartfinalerne. Derfor er morgendagens kamp selvfølgelig meget vigtig, understreger han og forsætter:
– Podravka er en lidt atypisk størrelse fra Balkan. De spiller nemlig meget hurtigt, og krydret med dygtige individualister er det en rigtig svær modstander, vi kommer op imod. Dog passer det os godt, at de gerne vil spille hurtigt, for på det punkt har vi selv mange kompetencer og tror også, vi kan gøre ondt på dem, siger han og opfordrer endnu flere til at finde vej til Tigerhulen og støtte op:
– Hvis man er til håndbold i et højt tempo og mange lækre detaljer, er det bare at komme i Frederiksberghallen lørdag. Vi vil gøre alt for at kvittere med en sejr.

Kampen spilles lørdag kl. 14.00. Dørene åbnes kl. 13.00.
Køb billet på ticketmaster.dk