Dulfer: En god, hård start

Den hollandske landsholdsspiller Kelly Dulfer tog i går sammen med resten af truppen 2017/2018 fat på forberedelserne til den nye sæson.

Mandag kl. 14.00 mødtes København Håndbolds nye spillertrup for første gang og havde mulighed for at træne sammen, og Kelly Dulfer var glad, men træt efter den første dag.
– Jeg var selvfølgelig en smule spændt, før jeg skulle starte, men alle pigerne og dem omkring holdet er så søde og imødekommende, og de har taget godt imod mig, så det var en god start, selv om træningen var lang og hård, fortæller Kelly Dulfer, der i forvejen har landskvinderne Debbie Bont og Myrthe Schoenaker på holdet.
– Dansk er svært, så det er rigtigt dejligt, at jeg har et par hollændere i truppen, jeg kan læne mig op af, men alle er så søde til at hjælpe med at oversætte, indtil jeg får bedre styr på det danske, smiler hun og afslutter:
– Klubben er meget professionel, så jeg er glad for at være her og ser helt vildt meget frem til sæsonen.

/JMT