Det blev ikke den start vi håbede på at få

Onsdag aften lød startfløjtet til denne sæsons puljespil i Frederiksberg Hallen da vi tog i mod de stærke jyder fra Herning-Ikast.
Forud for kampen var fokus rettet mod den opgave der på papiret så svær ud og det så da også ud til at planen fungerede næste perfekt i første halvleg.

Cheftræner Claus Mogensens udtaler;

– 1. halvleg blev rigtig flot leveret, hvor specielt forsvarsspillet var fremragende. Det gav en del kontramål og en flot 14-9 føring. Den plan vi havde lagt før kampen virkede næsten til perfektion og det vil jeg gerne rose holdet for.
– Desværre ændrede billedet sig i 2. halvleg. Vi starter med at skabe nogle fine muligheder, som vi ikke scorer på, og samtidig var aggressiviteten som bortblæst defensivt. Dermed blev det alt for let at score mod os, og at slippe 21 mål ind på en halvleg, gør det jo helt umuligt at vinde. Nu ser vejen til semifinalerne svær ud, og vi skal ud at jagte nogle overraskelser. Herfra bliver alle kampe finaler, så vi skal virkelig stramme os an hvis vi vil videre. Vi har bestemt ikke givet op endnu, og vi er klar til at kæmpe hele vejen.

Kampens bedste København spiller blev Maria Lykkegaard, der fightede i alle 60 minutter og satte 7/7 mål i kassen.