Der venter et tætpakket kampprogram

Når juledagene er ovre, venter der København Håndbold et hårdt og tætpakket kampprogram med deltagelse i tre turneringer, og ved at købe KBH-Kortet til reduceret pris, er du sikret en fast siddeplads til samtlige hjemmekampe resten af sæsonen.

Mellem jul og nytår afvikles København Håndbolds første deltagelse i Santander Cuppens Final4, der bliver afholdt i JYSK Arena i Silkeborg d. 29. og 30. december. Når Santander Cuppens Final4 er veloverstået og vi er hoppet ind i det nye år, så venter der tigerne et hårdt og tætpakket kampprogram. HTH Go-Ligaen starter op igen allerede få dage inde i det nye år, og i den første weekend i 2018, starter det europæiske eventyr med en udebanetur til Handball Club Lada i Rusland.

I torsdags trak København Håndbold som bekendt Handball Club Lada, Kristiansand Vipers og Issy Paris i EHF-Cuppens gruppespil. Kampene spilles i de seks første weekender i 2018. Der venter altså en stribe af store kampe i Frederiksberg Hallen i EHF-Cuppen, men også i HTH Go-Ligaen, hvor Ringkøbing, Viborg HK og FC Midtjylland gæster tigerhulen i januar måned.

Køb KBH-Kortet til reduceret pris, og vær sikker på at have en fast siddeplads i Frederiksberg Hallen, når alle de store kampe venter. Der venter minimum tre hjemmekampe i EHF-cuppen, og minimum seks hjemmekampe i HTH-Go Ligaen. Ender København Håndbold i top8 i ligaen, venter der minimum tre hjemmekampe mere i mellemspillet, så der er masser af værdi for pengene ved at købe KBH-Kortet til resten af sæsonen.

Du kan købe KBH-Kortet til resten af sæsonen fra 449,- (+ gebyr) for unge under 16 år og pensionister, mens det blot koster 699,- (+ gebyr) for voksne mellem 16 og 65 år, at se tophåndbold i Frederiksberg Hallen resten af 2017/2018-sæsonen.

Køb KBH-Kortet her