1:4. “Jeg er landet et sted hvor jeg har det utrolig godt.”

Det var en meget bevæget Christina Wildbork, der gik på banen til hjemmekampen mod Odense i efteråret sidste år.
Efter en alvorlig knæskade havde Christina holdt en ufrivillig pause fra håndbolden og brugt både tid og kræfter på at komme tilbage til det hun elsker allermest.

Vi fangede Christina Wildbork til en lille snak om, hvordan det har været at vende tilbage til ligahåndbolden.

København Håndbold;
-“Christina? Du startede den forgangene sæson med at træne med truppen som et led i dit genoptræningsforløb. Hvordan føltes det at være omkring en ligatrup igen og efterfølgende få muligheden for at blive en del af det igen?”

Christina Wildbork;
-“Det er noget jeg er utrolig taknemmelig over. Jeg havde været igennem en masse ting inden da, så det at få muligheden for at være en del af så fantastisk en klub og trup kan slet ikke beskrives. Jeg er landet et sted, hvor jeg har det utrolig godt.”

København Håndbold;
-“Du fik dit comeback med KBH-logoet på brystet i november sidste år. Hvordan var det endelig at kunne trække trøjen over hovedet igen?”

Christina Wildbork;
-“Det var en kæmpe oplevelse og noget jeg aldrig glemmer. Det var en kæmpe forløsning at have trænet så hårdt op til og så løbe på banen med KBH-logoet på brystet og så mange mennesker i hallen. Det var virkelig ubeskriveligt. Det er jo på håndboldbanen, hvor jeg føler mig mest hjemme, fordi håndbolden altid har betydet alt. Og at det så var på den hjemmebane, hvor jeg drømt om at komme tilbage til – det gør bare mindet endnu mere fantastisk.”

København Håndbold;
-“Hvordan er det mentalt at træne og spille igen, efter man har kæmpet sig tilbage efter en alvorlig skade som den du fik?”

Christina Wildbork;
-“Det er klart, når et er noget man har gjort hele sit liv, så falder man hurtigt ind i det igen. Det føles faktisk naturligt og jeg tror egentlig ikke jeg har tænkt så meget over tingene. Jeg var bare taknemmelig for at det kunne lade sig gøre Men det er klart, at jeg lige skulle ind i tingene igen og lære at have tillid til min krop og acceptere, at ting tager tid før man kan være tilbage på samme niveau. Jeg har heldigvis haft et virkelig godt fysisk og mentalt team bag mig hele vejen, som har hjulpet mig igennem de små bump på vejen. Når tingene i perioder har været hårde, har jeg husket mig selv på, at der ikke findes nogen nem vej til succes”

København Håndbold;
-“Nu har du jo fornyligt skrevet et år mere med os. Hvad ser du allermest frem til i den kommende sæson? Og hvad vil du sige til vores mange fans og partnere, at de skal glæde sig til i den nye sæson?”

Christina Wildbork;
-“Det bliver en utrolig spændende sæson med nye og gode spillere, så jeg er sikker på det nok skal blive en god sæson. Jeg vil sige til fans og partnere, at de selvfølgelig skal glæde sig til en fed sæson med en masse energi og glæde fra holdet og jeg er sikker på, at vi vil levere gode resultater. Jeg håber selvfølgelig, at de alle sammen har lyst til at fortsætte med at være en del af København Håndbold, for vi har virkelig brug for deres støtte i hallen. Der findes intet federe end at løbe ind i en fyldt Frederiksberg Hal, hvor vi kan mærke deres store opbakning.”