CryoVital Lyngby er ny partner i København Håndbold

Vi er enorm stolte og glade for at kunne byde CryoVital velkommen til, som vores nyeste partner i København Håndbold. CryoVital kommer primært til at koncentrere sig om vores spillere, for at give dem de optimale muligheder for restitution og skadesforebyggende behandlinger, i en tæt pakket kampkalender. Dertil kommer de også til at kunne yde skadesbehandling af vores spillere, så vi i samråd med ConnectFys skaber de bedste rammer for at hjælpe spillerne

CryoVital Lyngby er en del af en franchise som tilbyder cryobehandlinger til alle, fra professionelle sportsfolk til dem der ønsker mere velvære og energi i dagligdagen.

Cryobehandlinger har eksisteret siden 1978, men har de seneste par år fået mere og mere fokus, bl.a. blandt store sportsnavne i hele verdenen. Cryobehandlinger har flere positive indvirkninger på kroppen, bl.a. ved at forebygger og behandler symptomer efter overbelastning af led og muskler, fx hæmatomer, hævelser, vrid, af muskler og led – og kan reducere restitutionstiden med helt op til 50%. Hertil kan tillægges øget kollagen produktion, bedre humør og roligere søvn og meget mere.

Direktør Louise Svalastog udtaler omring partnerskabet;

-“Vi glæder os rigtig meget over at vi har indgået dette partnerskab med CryoVital, så vores spillere har denne kæmpe fordel.

I sportsverdenen leder man hele tiden efter de ekstra procenter, og med dette nye partnerskab, ved vi nu, at vi kan hente flere procenter på restitution mm.”

Ejer Tina Stålung;

-“Vi er super glade for at indgå dette partnerskab, hvor vi er sikre på vi kan gøre en forskel for spillerne.

CryoVital har de sikreste og mest effektive Cryomaskiner på markedet. Og med erfaringer fra  NFL, NBA, Italien National Football Team, samt mange af de førende fodboldklubber i Europa, som alle bruger samme udstyr som CryoVital, ved vi at restitutionen og energiboostet, som spillerne oplever ved at gå i – 110  grader i Cryokammeret, gør en forskel.

Vi er stolte af, sammen med Københavns Håndbold, at være med til at passe på spillerne, så de kan yde optimalt og samtidig passe på sig selv.”

Byd CryoVital velkommen i klubben.

Husk at købe dit sæsonkort for den kommende sæson her på hjemmesiden. Første kamp vil være hjemme imod Horsens Håndbold onsdag d. 31 august kl. 18.30 – vi glæder os allerede!