Christian Køhler stopper i København Håndbold

Christian Knutzon Køhler søger nye udfordringer

København skal på jagt efter en ny assistent til næste sæson, da klubben og Christian er blevet enige om at stoppe samarbejdet efter gensidig aftale.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;

“Det er med stor ærgrelse og respekt, at vi har modtaget Christians opsigelse. Christian har været Claus højre hånd i 4 år, og vi har forståelse for at han nu gerne vil have nye og større udfordringer. Vi vil gerne takke Christian for de 4 år som assistent, men også at han i de seneste år har været en inspirator for FIF ungdom, herunder U15-U19 holdene. Der er skabt en grobund for en fantastisk talentudvikling som FIF/Ydun nu kan bygge videre på. Vi ønsker Christian alt mulig held og lykke.”

Christian Knutzon Køhler udtaler;

“Det har været 4 spændende år, hvor den første sæson i Champions League, samt de 3 sidste år slutspil og Final4 deltagelse har været højdepunkter. Jeg er utroligt glad for de mange gode præstationer, som det har kastet af sig.

Jeg forlader København med en fantastisk ballast til min fremtidige karriere, og ved at klubben er i gode hænder. Jeg vil specielt gerne takke Claus Mogensen og ledelsen for den tillid de har vist mig, samt FIF, vores dygtige stab, trænere og spillere for et godt samarbejde. Det har været en kæmpefornøjelse.”