Champions League avancement sikret

Med et enkelt point mod det storsatsende franske hold Brest Bretagne sikrede København Håndbold deltagelse i Champions League Main Round til januar.

Kampen var tæt og bølgede frem og tilbage, og København Håndbold var foran af flere omgange, men gik til pausen bagud 13-14. Cheftræner Claus Mogensen fortæller:
– Det meste af kampen var noget svingende, hvor vi og Brest Bretagne på skift var i førersædet. De sidste ti minutter var til gengæld meget tætte, hvor der virkelig skulle graves dybt for at finde de afgørende marginaler. Jeg vil rose pigerne for en meget flot moral, for vi var lidt rystede i starten af kampen og virkede passive. Det fik vi heldigvis rystet af, for ellers tor jeg, at vi ville have fået det meget svært.

Thea Mørk scorede i sidste minut til 28-28, og så skulle det ene point forsvares hjem, hvilket det blev med en redning fra Amalie Milling i de sidste sekunder.
– Jeg synes, det uafgjorte resultat afspejler kampen meget godt. Der var ikke meget, der skilte os fra hinanden, og at vi får tre point med over til hovedrunden, er vi godt tilfredse med. Desuden kan det få betydning, at alle pointene er mod Brest, hvis vi til slut ender a´point, siger Claus Mogensen, der inden midnat er tilbage på dansk jord, og så venter der en fortjent fridag til hele teamet søndag, før forberedelserne til kampen mod Team Esbjerg på onsdag går i gang.

Du kan se højdepunkter fra kampen på TV3Sport.dk

Årets sidste kamp er på hjemmebane mod IK Sävehof i Brøndby Hallen den 18. november kl. 13.45.

Kom og vær med til at fejre, at det videre avancement er sikret. Køb billet på ticketmaster.dk

Kampfakta: 28-28 (14-13)
Målscorere:
7 Thea Mørk
4 Kelly Dulfer
3 Linn Blohm
2 Louise Føns
2 Debbie Bont
2 Hanna Blomstrand
2 Jenny Alm
2 Maria Lykkegaard
2 Mai Kragballe
1 Anne Cecilie La Cour
1 Andrea Hansen