Bundsen: Det er de her kampe, vi drømmer om

Lørdag kl. 14.10 løber tigrene ind på det bonede gulv i Frederiksberg Hallen, hvor Viborg HK venter i den første semifinale om dette års danske mesterskab i HTH Go Ligaen. 

Johanna Bundsen kom til København i sommers, og den høje målvogter fra vort svenske naboland glæder sig til at tage fat på de afgørende kampe.
– Selvfølgelig drømmer man om at få lov at spille de her kampe, men det er ikke noget, jeg tænker på i løbet af sæsonen. Det er mit første år i Danmark og for København Håndbold, og jeg har fokuseret på hver enkelt kamp for at gøre det så godt som muligt, forklarer Bundsen, der forsætter:
– Vi var en del nye spillere, der kom til i sommers, men jeg synes, vi har samlet vores spil godt, og vi har haft et jævnt og stabilt niveau gennem sæsonen. Der har været god stemning i truppen, og det er meget vigtigt for mig.

København Håndbold har haft godt fat i Viborg HK gennem sæsonen, men Bundsen gør sig klar til krig.
– Viborg er et hold med mange gode spillere. Vi har to sejre mod dem i år, men nu er det semifinalen, og vi ved, at alt kan ske, så det er vigtigt, at vi er velforberedte og klar til kamp, forklarer hun og håber, at publikum også finder semifinale-gearet frem.
– Det er så fedt at spille i en proppet hal med så meget publikum på tribunerne. Det er utroligt vigtigt for os med støtten derfra, og det vil være som en ekstra spiller for os, så jeg håber, vores fans er klar, smiler hun.

Semifinalen spilles kl. 14.10, og dørene åbnes en time før kampstart.
Der er stadig ståpladser, samt siddepladser i udeholdets sektion.
Få fingre i din billet på ticketmaster.dk eller se med på TV2 fra kl. 14.00.