Bourgogne eller Salerno i EHF Cuppen

København Håndbold var i dag med, da der blev trukket lod til EHF Cuppens anden runde, og vi starter på udebane mod vinderne af kampen mellem fransk Cercie Dijon Bourgogne og italienske Jomi Salerno.

København Håndbolds første kamp i Europa i sæsonen 2017/2018 byder på en tur til franske Cercie Dijon Bourgogne eller italienske Jomi Salerno, og Mia Rej gjorde sig kort efter lodtrækningen følgende tanker om de mulige modstandere:
– Det bliver højst sandsynligt det franske hold, vi kommer til at møde, da den franske liga er rimelig stærk, fortæller hun og forsætter:
– Jeg ved meget lidt om italiensk håndbold, men jeg har da mødt et hold engang med mit gamle svenske hold, hvor vi var ved at ryge ud, men jeg tror, det bliver en tur til det franske.

En holdning, der bakkes op af cheftræner Claus Mogensen.
– Jeg er overbevist om, at Dijon går videre fra første runde, så det bliver fransk modstand for os. Jeg kender ikke meget til Dijon endnu, men Frankring har en liga, som er i udvikling, og der kommer flere gode spillere til, hvorfor det også bliver et svært opgør, som jeg dog alligevel ser gode muligheder for at gå videre fra, fortæller Mogensen.

Mia Rej fortæller endvidere, at hendes fornemmelse af den franske liga er, at de dyrker de individuelle kompetencer mere end de arbejder med sammenspil og store systemer. Hun glæder sig til igen at skulle ud i Europa, for det giver lidt ekstra til holdet.
– Det er godt for klubben, og det er godt for os som hold. Det giver altid et specielt sammenhold, når man er afsted sammen og får de her fælles oplevelser, og så bliver det forhåbentligt et langt eventyr, og vi dermed skal spille mange kampe. Det er jeg spændt på, hvordan vi kommer til at tackle, men jeg glæder mig. Det bliver super fedt, slutter hun.

Du kan sikre dig siddeplads til alle København Håndbolds kampe på hjemmebane i både ligaen, Santander Cup og EHF Cuppen ved at købe KBH Kortet.

Kampene spilles ude den 14./15. oktober og hjemme den 21./22. oktober. De fastlægges, når første runde er afviklet i september.

/JMT

Køb KBH Kortet her