Bont: Jeg tror på 2021-planen

Debbie Bont er i gang med den tredje sæson for København Håndbold, og nu er kontrakten med den hollandske landsholdsspiller forlænget med yderligere tre år.

Højrefløjen var den første hollænder, der kom til København Håndbold, og Debbie Bont har siden ankomsten udviklet sig på og udenfor banen, samt hjulpet de andre hollændere på plads i klubben.
– Debbie har gennemgået en vild udvikling i de to et halvt år, hun har været i København Håndbold.
Hun er godt skolet i Holland og har dyder som ydmyghed, hårdt arbejde og venlighed dybt inde under huden. Hun er blevet en kulturbærer, og hun har gjort mere, end man på nogen måde kan forestille sig, at en udenlandsk spiller skal for at integrere sig og blive en del af nærmiljøet omkring klubben og skabe klubbens kultur. Hun forstod på rekordtid dansk, og hun taler nu sproget flydende, ligesom hun også er hjælpetræner på et af vores moderklubs ungdomshold, så det er en nøglefigur, der er med på den videre rejse, siger administrerende direktør Janni Møller Thomsen.

Selv er Debbie Bont faldet så godt til i København, at det har haft indflydelse på valget om at blive i Hovedstaden, ligesom den gode sæson 2016/2017 og den nuværende placering i toppen af HTH Go Ligaen gjorde valget lettere.
– Jeg har valgt at forlænge med København Håndbold, fordi jeg helt grundlæggende trives og har det godt. Jeg føler mig hjemme nu, og det er ikke mindst på grund af de mennesker, der er i klubben, der har givet mig plads til at være mig selv. Jeg har i andre klubber savnet en fællesfølelse og nærhed, som er vigtigt for mig, og den har jeg fundet her, hvor alle er i øjenhøjde, siger højrefløjen, der forsætter:
– Jeg kender nu både Claus og Troels, deres koncept, vores måde at træne på og den måde, hvorpå vi gør tingene, og jeg tror, at København Håndbold er det helt rigtige miljø for mig til forsat at være den bedste udgave af mig. Derudover har klubben en 2021-plan, som jeg tror på, og som jeg rigtigt gerne vil være en del af, siger Debbie Bont.

Debbit Bont bliver den 9. december 27 år, og hun har spillet 129 landskampe for Holland. Hun er også udtaget til Helle Thomsens bruttotrup til VM i december.

/JMT