Andrea Hansen søger nye udfordringer fra næste sæson

Vores unge landsholdsfløj Andrea Hansen, har opsagt sin kontrakt med virkning fra sommeren 2023.
Andrea som er et produkt af FIF´s gode ungdomsafdeling, og som efterfølgende har haft 5 gode år som kontraktspiller i København Håndbold, skal fra næste sæson trække en ny trøje over hovedet.

Direktør Louise Svalastog udtaler;

-“Det er altid ærgerligt, når vores spillere ønsker at rejse videre, men omvendt er vi også meget stolte af den udvikling Andrea har vist, som senest har givet hende en plads på landsholdet. Det vidner om, at vi igen har udviklet en spiller i vores fantastiske miljø. Vi kan samtidig også glæde os over, at vi allerede har en meget dygtig Clara Skøtt positionen, som vi føler er klar til at løfte pladsen. Hun er endnu en FIF pige på holdkortet, som i seneste hjemmekamp mod Aarhus var kampafgørende, og var en del af sommerens U20 landshold.

Der skal lyde et stort held og lykke til Andrea fra hele klubben – og vi glæder os til at spille sæsonen færdig sammen med hende, og nyde godt af hendes kvaliteter og gode humør.”

Andrea Hansen udtaler;

-“Det har virkeligt været et svært valg, da jeg trives fantastisk i klubben, og har udviklet mig i både FIF og København Håndbold. Men nogen gange skal der forandring til og efter mange sæsoner i FRB Hallen, følte jeg at jeg skulle prøve noget nyt. Jeg glæder mig til at gøre sæsonen færdig i København, hvor det vil være fantastisk at slutte med en god placering.”

Der bliver allerede nu kigget på en erstatning for Andrea frem mod næste sæson.

Dertil skal der lyde et godt nytår til alle!