Amalie Milling forlader København Håndbold

Amalie Milling har modtaget et stort tilbud fra en Champions League Final 4 klub, og har ønsket at prøve noget nyt.

København Håndbold har ikke ønsket at sælge Amalie, da man havde kontrakt med hinanden til 2025, men omvendt ønsker man som klub, ikke at stå i vejen for spillere som gerne vil videre.

Louise Svalastog udtaler;

Det kommer sjældent belejligt, at vores dygtige spillere får spændende muligheder, og denne gang er ingen undtagelse. Vi havde netop lukket truppen for denne sæson, men heldigvis har København Håndbold et fantastisk scouting netværk, så vi finder hurtigt en god erstatning.

Amalie har trods sin unge alder, allerede været på kontrakt i klubben i 4 år, men trænet med siden 2016. Hun vil blive savnet, men vi regner stærkt med at det bliver et “på gensyn” og at Amalie vender hjem igen til København på et senere tidspunkt.

Amalie Milling udtaler;

Det har været en meget svær beslutning, da jeg egentligt havde glædet mig til denne sæson, med 2 spændende nye trænere, en spændende trup og et godt samarbejde med Katharina. Omvendt er chancen for at spille Champions League også en spændende mulighed, så jeg vil gerne takke klubben for deres forståelse i denne situation. Jeg har elsket at være i klubben med de passionerede fans, Frederiksberg Hallen og ikke mindst de skønne piger på holdet. Jeg håber meget det bliver et gensyn senere i min karriere.

Amalie træder ud af truppen med det samme og hendes nye klub offentliggøres de kommende dage.

Alle i København Håndbold ønsker Amalie held og lykke.