Ærgerlig afslutning på et grundspil i fremgang

Grundspillet er nu færdigspillet og vi ser frem mod slutspillet, som allerede skydes i gang nu på torsdag mod sidste års finalister fra Odense Håndbold.
Vi har taget en lille snak med vores cheftræner Bo Spellerberg, der kigger tilbage på grundspillet og ikke mindst frem mod slutspillet.

Cheftræner Bo Spillerberg fortæller;
“Spillemæssigt syntes jeg, der har været fremgang fra kamp til kamp igennem 2. halvdel af slutspillet. Jeg syntes, der for hver eneste kamp har været elementer af vores spil, der har været en anelse bedre.
Det gælder både samarbejdet og kommunikationen i forsvaret, samt en overordnet forståelse af, hvilke situationer vi gerne vil have i forsvaret.
Angrebsmæssigt oplever jeg også, at vi bliver bedre og bedre til at udnytte potentialet i vores angrebsåbninger og dertil individuelle kompetencer.

Med et trænerskifte midt i sæsonen syntes jeg, det er imponerende, så godt spillerne har taget imod og responderet på de nye ideer.
Bevares, der er da ind i mellem lige en smutter eller et lille tilbagefald. Et eksempel herpå kunne være, at vi i den sidste og meget vigtige kamp mod NFH måske manglede 5-10% procent i enkelte situationer i forsvaret. Dette må vi dog også kreditere et godt spillende NFH-hold.

Derudover er det også erfaringer fra en sådan kamp, der er værdifulde at tage med videre. En kamp om 5. pladsen mod NFH i en fyldt Frederiksberg hal, skulle gerne give nogle ”Hår på brystet”. Her vil jeg nok anbefale mine spillere ikke at tage dette alt for bogstaveligt (smiler).

Dette skal dog ikke fjerne opmærksomheden fra det overordnede indtryk, at vi er på rette vej og kan se frem til et spændende slutspil. Med en meget svær slutspilspulje bliver det spændende at se, om vi kan fortsætte udviklingen fra grundspillet.
Altså om vi igen kan blive bedre fra kamp til kamp, selvom vi er oppe mod nogle af Europas bedste klubber. Tankevækkende er det i hvert fald, at vi i slutspillet kan spille vores 6 bedste kampe i sæsonen og alligevel risikere ikke at kvalificere os til semifinalen.

Vi glæder os i hvert fald til at afvikle de 6 kampe på det forhåbentlig højeste niveau i sæsonen.”

København Håndbold ønsker alle fans, partnere, frivillige og resten af København et fantastisk slutspil – KOM SÅ KØBENHAVN!