AC: Jeg har drømt om den her finale

Da København Håndbold sidste år spillede DM-finale mod NFH, sad Anne Cecilie La Cour på tilskuerpladserne og kunne ikke være med, fordi hun var gravid.

Sejren over Viborg HK i lørdags udløste massive jubelscener og ikke mindst for Anne Cecilie La Cour, der ser frem mod at spille sin første DM-finale for København Håndbold – og til denne finaleserie er det med datteren Ellinor på tribunen i stedet for hende selv.
– Det er virkelig svært at sætte ord på, hvad det betyder for mig. Det betyder jo alt. Det gjorde ondt i mit håndboldhjerte at se på fra sidelinjen sidste år, så jeg har drømt om den her finale lige siden, siger Anne Cecilie La Cour og forsætter:
– Og i år har jeg min datter på tilskuerpladserne. Det er kæmpe stort. Nu skal vi bare forvandle sølv til guld, siger hun.

Men hvordan får man lige vekslet sølv til guld, når modstanderne hedder Odense Håndbold?
– Vi skal spille, som vi har gjort hele sæsonen. Stærk defensiv og en god kontrafase. De har et rigtigt stærkt hold, men jeg tror på os, understreger hun og håber, at kulissen vil være som i lørdags:
– Vores tilskuere skal bare larme, heppe og være i kanon godt humør som i lørdags, så vi kan mærke dem nede på banen, slutter hun.

Kampen spilles kl. 16.10 lørdag den 19. maj i Frederiksberg Hallen, og der er stadig enkelte siddepladser på ticketmaster.dk. Klik her.