AC er den 8. tiger til EM

Vores seje højreback Anne Cecilie La Cour var blandt Klavs Bruuns udvalgte til at repræsentere Danmark ved EM i Frankrig i december, og hun bliver dermed den ottende EM-aktuelle tiger.

Anne Cecilie La Cour er tilbage i landsholdsvarmen hos landstræner Klavs Bruun Jørgensen og med blandt de 14 ud af 16 udtagne, der skal til EM i Frankrig i december, og ikke overraskende er højrebacken både stolt og glad.
– Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg ikke tænkt tanken. Jeg har ikke spillet en A-landskamp siden EM 2016, så jeg ville hellere blive positivt overrasket end skuffet, hvis jeg kom i betragtning. Jeg har haft fokus på at præstere for klubben, men jeg er mega glad, understreger hun og forsætter:
– Jeg glæder mig helt vildt til EM nu. Det er virkelig fedt, at Klavs Bruun tror på mig. Jeg tror på mig selv, og at jeg kan komme fra baghjul og komme med, er virkelig bare fedt, smiler hun.

Fraværet på landsholdet skyldtes, at Anne Cecilie La Cour blev gravid, og efterfølgende er blevet mor til Ellinor sidst efterår.
– Min datter har det rigtigt godt og trives i sin hverdag. Hun skal være sammen med sin far og familie, imens jeg er væk, og det er formodentligt mig, der kommer til at savne hende mere end omvendt, men mon ikke vi finder ud af, at de kommer en tur til Frankrig og støtter os undervejs, siger AC.

Foruden AC er følgende spillere allerede udtaget til EM:
Johanna Bundsen (SWE)
Thea Mørk (NOR)
Linn Blohm (SWE)
Jenny Alm (SWE)
Debbie Bont (NL)
Kelly Dulfer (NL)
Hanna Blomstrand(SWE)

Bruttotrup:
Larissa Nusser (NL)
Emily Stang Sando (NOR)

Inden turen går til EM venter Brest-Bretagne lørdag på udebane i Champions League, og Team Esbjerg ude den 14. november i sidste HTH-liga-kamp. Sidste kamp i klubben i år bliver den 18. november mod IK Sävehof i Champions League i Brøndby Hallen.

Køb billet på ticketmaster.dk og lad os sende de mange landsholdstigre godt afsted til EM.