Kom tættere på en af de nye unge i truppen

Forud denne sæson skrev København Håndbold kontrakt med to af de store talenter fra ungdomsafdelingen, hvor Agnes Hvidsteen fra denne sæson skrev kontrakt med klubben og dermed nu kan kalde sig en fast en del af spillertruppen. Vi har dermed taget en snak med vores unge stregspiller omkring de første 3 uger af preseason.

Hvordan føler du dine første 3 uger som København Håndboldspiller har været?
For det første har jeg glædet mig meget til at komme i gang! Jeg skrev jo kontrakten under først på året, så jeg har set frem til at starte! Det er enormt velkendt for mig, men samtidigt er det også helt nyt og anderledes. Jeg har jo spillet i klubben og hallerne, siden jeg begyndte som 9-årig, så det føles næsten som mit hjem. Dengang stod jeg og fik autografer fra tidligere tigere. Men samtidigt er jeg for første gang i mit håndboldliv skiftet til et helt nyt hold og med nogle helt andre rammer og forventninger, både fra omverdenen og fra mig selv. Så de tre første uger har været sjove, udfordrende og meget lærerige.

Du har jo allerede været en fast del af træningen før sommerferien, men hvordan er det endelig at officielt være en del af spillertruppen?
Jeg har trænet sporadisk med truppen i snart 1,5 år og har fra foråret været med fast. Men det er alligevel en stor ændring at blive en fast del af truppen – holdmæssigt gør det en stor forskel at være med. Jeg er selv et kæmpe holdmenneske, så det er meget velkomment at være helt med og finde min plads i truppen. For mig giver det en ro på og uden for banen.

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?
Jeg synes, at det er mega-fedt at lykkes som hold og arbejde hårdt for hinanden – jeg er som sagt et kæmpe holdmenneske. Derudover elsker jeg udfordringer og selve håndboldspillet – der er ikke noget bedre og sjovere end tætte kampe med tryk på, publikum på lægterne og ikke mindst gode modstandere.

Hvad er dine forventninger til den kommende sæson?
Det er en fantastisk udfordring, og det er mit håb og forventning at lægge så meget på mit spil og min fysik som jeg kan igennem sæsonen. Rammerne er der i hvert fald til det. Drømmen er selvfølgelig at kunne bidrage til holdet og sammen få sammensat en sæson, som gerne matcher eller endda forbedrer det flotte resultat fra sidste sæson.

Agnes Hvidsteen kommer til at bære trøjenummer 47 i denne sæson.