Fie Woller stopper i København Håndbold

Når sidste kamp på onsdag er spillet mod Silkeborg-Voel, bliver det samtidig Fie Wollers sidste kamp i København Håndbold, hvor hun kom til i sommers.

Det er indtil videre blevet til 31 kampe i tigerblusen, hvor Fie har scoret 81 mål i denne sæson, som er næstflest efter Stine Jørgensen.

Direktør Louise Svalastog udtaler;

-”Fie har i denne sæson vist hvor dygtig en afslutter hun er, og hvor bred en pallette af afslutningsteknikker hun besidder. Fie besidder samtidig en kæmpe vindermentalitet, som er beundringsværdigt, og som har kendetegnet hende gennem hele hendes karriere.

Gennem sæsonen har Fie også vist hvorfor hun tidl. har været på landsholdet, og har leveret præstationer som har været landsholdsværdige.

Vi kan derfor kun takke Fie for hendes tid i klubben, og ønsker hende alt det bedste fremover”

Fie Woller udtaler;

-” Tak for denne sæson til pigerne på holdet og til alle fans og sponsorere, som har bakket os op hver eneste gang i Frederiksberg hallen.

Det har været dejligt at være hjemme i Danmark igen og spille i den danske liga. Jeg ønsker ligeledes pigerne og København Håndbold alt det bedste.”

Vi håber at se alle i hallen på onsdag, så vi kan få taget en ordentlig afsked med de spillere som spiller sin sidste kamp for klubben.